2021/08/15

Agenci engagerar sig för att hjälpa unga entreprenörer

●  – Företaget

UngDrive ger möjligheten till ungdomar mellan 15-18 år att testa på och driva eget företag. Med hjälp av coacher, i form av riktigare företagare får ungdomarna hjälp att utveckla en affärside och marknadsplan. Målet för sommaren är framförallt att ungdomarna ska få testa att göra något som är utanför deras comfort zone, för att ge ungdomarna en push att växa som indivder.

Christian, Edvin & Miran var 3 av dessa 5 coacher för ungdrive i Eskilstuna detta år. För oss var det ett självklart sak att ställa upp på. Att få möjligheten att dela med sig av sina erfarenheter till ungdomar och att inspirera till utveckling är något vi alltid kommer att stå bakom. Framförallt att peppa dessa ungdomar att våga gå utanför sin comfort zone, för det är en av de viktigaste grundnycklarna till att lyckas i livet, enligt oss.

Christian & Edvins resa inom UngDrive började redan 2017 när de var deltagare. De hade en egen marknadsbyrå med fokus på att främja tonåringar till att starta företag.