Färdigställd: 12 sep, 2021

Bohlin Telecom

Projektet — områden:

 – Webbutveckling

“Företaget skall erbjuda konsulttjänster inom telecom och fiber, främst inom projektledning och projektering samt därmed förenlig verksamhet.”

Om projektet

Syftet
Utmaningen

Bohlin Telecom AB blev en kund hos oss efter tidigare strul med hemsidebygge. Vid flertalet försök att skapa en egen hemsida så las projektet ner i brist av tid. Där kom vi på Agenci in och lät Bohlin fokusera på kärnverksamheten och att driva intäkter. Från att stå utan hemsida till en snabb, säker och modern hemsida på under 14 dagar. Nu har Bohlin Telecom en hemsida som sticker ut markant bland konkurrenterna.

Syftet gällande Bohlin Telecom AB var att skapa en ranking på Google där hemsidan kom upp vid sök. Vi skapade ett digitalt visitkort där tjänster & kontaktformulär är lättåtkomligt. Det är precis vad Bohlin Telecom var ute efter och är vad de behöver, i en väldigt sluten bransch där majoriteten av kunderna kommer via rekommendationer.

Den största utmaningen var att sätta sig in i bransch som vi hade noll förkunskap kring. I alla våra projekt så sätter vi oss in i branschen för att kunna spegla varumärket till hundra procent. I detta fall hade vi väldigt lite kunskap vilket resulterade i mer research, men i slutet av dagen har vi lärt oss något nytt där Bohlin Telecom har fått en grym hemsida.

Typografi

Lexend Peta

AaBbCcDdEeFfEeGgHhIiJjKkLlMmNnOo
PpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz

0123456789
!@#$%^&*/)

Lexend Deca

AaBbCcDdEeFfEeGgHhIiJjKkLlMmNnOo
PpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz

0123456789
!@#$%^&*/)

“Kommentar från Anton kommer inom kort, håll utkik.

– Anton Bohlin

Grundare & VD – Bohlin Telecom AB