Färdigställd: 27 aug, 2021

Fröding juristbyrå

Projektet — områden:

 – Webbutveckling
– Google & facebook ads
– Grafisk profil

“Vi är en allmänpraktiserande byrå med en lösningsorienterad arbetsmetod. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom våra rättsområden, särskilt i processföring i domstolarna.”

Om projektet

Syftet
Utmaningen

Fröding juristbyrå är specialiserad inom familjerätt, socialrätt, asylrätt samt affärsjuridik. Deras målsättning är att alltid att skapa de bästa förutsättningarna för sina klienter och se till att klientens rättigheter tillvaratas genom hela rättsprocessen. Hemsidan tillsammans med deras annonser är ett sätt att spegla en trovärdighet och tillit till de personer som behöver det mest. 

Tillsammans så har vi riktat informationen på rätt sätt, vid rätt tidpunkt, till rätt person, så att Förding syns i tillfället de behövs som mest.

Syftet med uppdraget är att få den blivande klienten att komma in på hemsidan och känna sig trygg och på rätt plats, då det ofta redan är en kanslosam tidpunkt. Vi ha därav valt en mörkare grön primär färg. Den gröna färgen symboliserar nämligen harmoni och lugn och det är precis de känslorna vi vill lyfta fram. I vissa fall ses även den gröna färgen som en färg som bringar hopp om framtiden, och vem vill inte känna så inför en kontakt med en jurist. Konverteringsmålet tillsammans med Fröding är att få in kontaktförfrågningar som i sin tur leder till nya klienter att hjälpa.

Den största utmaningen med uppdraget var att se till så kunder valde just Fröding i det sista steget. Många kunder tog sig vidare via vår annonsering till hemsidan och hörde av sig, men gick inte hela vägen.

Vi var tvugna att konverteringsspåra på djupet för att se vad vi egentligen lyfte fram. Tillslut hittade vi nyckeln och uppförsbacken blev till en rutchkana. 

Typografi

Cormorant

AaBbCcDdEeFfEeGgHhIiJjKkLlMmNnOo
PpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz

0123456789
!@#$%^&*/)

Montserrat

AaBbCcDdEeFfEeGgHhIiJjKkLlMmNnOo
PpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz

0123456789
!@#$%^&*/)

“Agenci har haft snabb och smidig kommunikation genom hela processen. Väldigt nöjd med google ads resultaten också och skulle verkligen rekommendera Agenci vidare”.

– Eva Omeirat

Styrelseledamot – FRÖDING Juristbyrå AB