Färdigställd: 05 aug, 2021

Middagslyx.se

Projektet — områden:

 – Webbutveckling
– Google & facebook ads
– Grafisk profil

“Bli en stjärnkock på hemmaplan – utan större insats. Vår kock Thomas Becker komponerar en smaksäker trerätters middag som han förbereder för att du enkelt ska kunna färdigställa i ditt egna kök, enligt medföljande instruktioner. Därefter är det bara att avnjuta middagen tillsammans med dina gäster.”

Om projektet

Syftet
Utmaningen

Middagslyx.se är ett koncept som växte fram under pandemin. Problemet var att den nuvarande restaurangen inte kunde hålla öppet och lösningen var klockren. Att erbjuda kunden en färdigställd 3-rättersmeny som kan avnjutas i hemmet. Vårt uppdrag var att framställa en hemsida från grunden med ett fundamentalt syfte, att göra det enkelt för kunden att beställa sin 3-rättersmeny.

Med en tydlig UX- och UI-strategi och självklara färgval skapade vi en känsla av lyx, utan att göra det för komplicerat. Kunden kan enkelt lägga in sina bestälningar i varukorgen och smidigt betala i kassan, där man kan betala via sitt betalningskort. För att skapa organisk trafik via Google har vi sökmotoroptimerat hemsidan (SEO) och på så vis gjort den levande, dygnet runt. Vi hjälper dessutom Middagslyx med viss content till sociala medier, när det behövs extra tydliga budskap eller viktig information. Där har vi tre värdeord vi följer; Tydlighet, Enkelhet och Lyx.

Den största utmaningen med uppdraget var att göra det så smidigt som helst för kunden att beställa Middagslyx genom en kalender där dagar för upphämtning är tillgänliga och en 48 timmar förberedelse uträknas automatiskt.

Men det löste vi och nu fungerar systemet galant. Gå in och testa att beställa själv, maten är underbar!

 

 

Typografi

Abhaya Libre

AaBbCcDdEeFfEeGgHhIiJjKkLlMmNnOo
PpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz

0123456789
!@#$%^&*/)

Julius Sans One

AaBbCcDdEeFfEeGgHhIiJjKkLlMmNnOo
PpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz

0123456789
!@#$%^&*/)

“Jag och Agenci arbetar dagligen tillsammans för att utveckla Middagslyx.se och jag är väldigt tacksam för allt de levererat för oss. Dessutom har de fantastiska medarbetare som är flexibla och lösningsorienterade i vår utvecklingsprocess, precis vad som behövs i startspurten.

– Benny Skyttman

VD & Grundare -Skyttman & Co AB