Färdigställd: 19 aug, 2021

No Cricket Stockholm

Projektet — områden:

 – Webbutveckling (E-handel)

“Handpicked Vintage, Streetwear and sneakers”

Om projektet

Syftet
Utmaningen

Stockholms bästa klädbutik i vår mening, men så fanns den inte som e-handel. Otroligt problematiskt för oss som bor i Eskilstuna, detta var vi bara tvungna att lösa. Vi tog fram en e-handel där kunder som inte kan ta sig till Stockholm för att handla deras kläder ska kunna beställa enkelt och snabbt via deras nya hemsida.

● Med tydlig kategorisering mellan lyxmärken och otroligt enkelt filtreringssystem kan du smidigt hitta det du söker efter, för att sedan betala på det sätt som passar dig bäst via integrerade betalningslösningar från Klarna och PayPal.

Färgglad minimalism, det är precis så vi skulle beskriva NoCricket. Det var viktigt för både oss och dem att det skulle framkomma i designen, de glada kulörerna möter en stilren vit bakgrund för att inte krångla till det för ögat. Fokuset ska inte försvinna från produkterna, för det viktiga är trots allt att skapa konvertering.

Enkel orderhantering var ett krav från NoCrickets sida. De använder sig av Zettle i butiken så utmaningen var att synkronisera hela produktlagret och göra produkthanteringen helt automatiserad. Det löste vi, och nu kan de alltså fortsätta precis som de gjorde innan, utan extraarbete. När en produkt säljs i butiken så försvinner den från hemsidan, och även tvärtom.

 

 

Typografi

Bai Jamjuree

AaBbCcDdEeFfEeGgHhIiJjKkLlMmNnOo
PpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz

0123456789
!@#$%^&*/)

“Citat från No Cricket är påväg

– Oliver Lind

Butikschef – No Cricket Stockholm AB