Färdigställd: 19 aug, 2021

Wider Clothing

Projektet — områden:

 – Webbutveckling (E-handel)
 – Grafisk Profil

“Clean, influential, and simple, Wider is giving you a casual approach with a perfect fit combined with an elegant look. We want to make fashion wearable and affordable, without feeling uncomfortable and inexpensive.”

Om projektet

Syftet
Utmaningen

Wider speglar en minimalistisk, elegant och enkel design. Genom en avancerad marknadsanalys så visste vi exakt vad vi ville uppnå. Efter ett spännande framtagande så såg hemsidan precis ut som vi hade föreställt oss. Ett elegant konstmuseem i vår mening. Känslan vi vill framhäva är att du går in i en konsthall, det enda du ser på väggarna är de eleganta tavlorna, resten av rummet är vitt. Men istället för en vanlig vit färg så la vi in en gnutta värme. Slutresultatet? Perfektion.

Syftet med hemsidan är att spegla elegans och minimalism. Det ska kännas lyxigt att komma in på sidan precis som känslan av att bära Widers kläder. Inga onödigheter, inga stora prislappar, inga störmoment, utan ett fokus, produkterna. Titta själv och har av dig om vad du tyckte. För att driva trafik via Google har vi sökmotoroptimerat hemsidan och på så vis gjort den trafikdrivande, dygnet runt i alla världens länder. 

Den största utmaningen var att hitta känslan för elegans. När den väl var funnen så flöt arbetet på, utan någon större konstighet. Med egenkodad utchecknings- och varukorgsdesign finns elegansen med från första steget, ända tills beställning. 

Typografi

Montserrat

AaBbCcDdEeFfEeGgHhIiJjKkLlMmNnOo
PpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz

0123456789
!@#$%^&*/)