Färdigställd: 17 jul, 2021

WRun Inredningsbyrå

Projektet — områden:

 – Webbutveckling
– Google ads
– Grafisk profil

Ett inredningskoncept ska spegla er identitet. Kulörer och material speciellt anpassade efter era behov ska mötas i symbios för att skapa maximala förutsättningar för trivsel. När ni trivs blir ni effektivare och tillsammans hjälper varje individ företaget att växa. Vi på WRun inredningsbyrå ser till att hjärna och kropp möter inredning och design. Inredningsmisstag kan stressa oss människor, därför är vi med från första idé till sista utsmyckning.  

Om projektet

Syftet
Utmaningen

WRun inredningsbyrå ser till att hjärna och kropp möter inredning och design, på ett hållbart sätt. WRun’s hemsida är deras möjlighet att visa för sina kunder att de har ett öga för att skapa snygga miljöer och det var precis vad vårt uppdrag tillsammans handlade om.

Texterna fanns på deras dåvarande sida, men det krävdes ett helt nytt tänk när det kom till UX- och UI-strategin.

Syftet med hemsidan är att spegla den känslan som WRun väcker i sina inredningsprojekt och därför var färgvalen A och O. Vi arbetade med jordnära kulörer för att spegla en varm & mjuk känsla, men valde typsnitt och bildplaceringar som visar upp lyx och proffessionalitet. WRun tycker att det är detaljerna som ger det fulländade helhetsintrycket och det är precis det som upplevs på hemsidan.

Utmaningen av hemsidan var framförallt att se till så att kunder som besöker hemsidan stannar kvar där. Vi var tvugna att tänka ur nya perspektiv och se designen från kundens perspektiv. Att dessutom kombinera UI-designen med en hög SEO-ranking på väl utvalda ord gjorde det komplicerat – men vi lyckades.

Typografi

Poppins

AaBbCcDdEeFfEeGgHhIiJjKkLlMmNnOo
PpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz

0123456789
!@#$%^&*/)

Montserrat

AaBbCcDdEeFfEeGgHhIiJjKkLlMmNnOo
PpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz

0123456789
!@#$%^&*/)

Vi har länge letat efter en webbyrå som erbjuder det lilla extra; både gällande service men också när det kommer till små detaljer som påverkar helhetsintrycket på hemsidan. Agenci tampades med oss fram och tillbaka för att hitta de mest perfekta kulörerna till hemsidan, vilket tålamod! De har varit lättillgängliga och tillmötesgående vilket vi värderar högt. Vi får dagligen komplimanger för vår hemsida från våra kunder, den upplevs professionell men fortfarande varm vilket är precis det vi vill utstråla. Vi är fantastiskt nöjda!”

– Sofia Oinonen

Medgrundare / VD – Wrun AB